Ο σκοτεινός και ύποπτος ρόλος του Β.Λεβέντη (VIDEO ΗΧΗΤΙΚΌ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Ο σκοτεινός και ύποπτος ρόλος του Β.Λεβέντη (VIDEO ΗΧΗΤΙΚΌ)

Ο Γιάννης Αθανασιάδης, Ά Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), αναλαμβάνει να φωτίσει το σκοτεινό ρόλο του Βασίλη Λεβέντη στη σύγχρονη πολιτική ζωή και την πρεμούρα του πολιτικού και δημοσιογραφικού βρώμικου κατέστημένου να τον αναδείξει πάση θυσία ως μια αξιόπιστη πρόταση. Το απόσπασμα είναι από την καθημερινή εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού E-ROI η οποία μεταδίδεται καθημερινά στις 14: 00. Παρουσιάζουν και επιμελούνται οι Γιάννης Αθανασιάδης και Θέμης Συμβουλόπουλος.

Τον Βασίλη Λεβέντη, τον γραφικό και κουτοπόνηρο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα σήμερα η διαπλοκή στην απελπισμένη προσπάθειά της να συμπληρώσει το αναιμικό Μπομπολικό Ποταμίσιο κατασκεύασμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή πρόφαση την είσοδό του στη Βουλή.

Ο Λεβένταρος από αντισυστημικός έως χυδαίος βωμολόχος και υβριστής του καθεστώτος, τελευταία προέβη σε εντυπωσιακή κωλοτούμπα... γλύφει το σύστημα και απειλεί με... κρεμάλα όσους υποστηρίζουν το Εθνικό νόμισμα!!!

Το βίντεο αποπειράται να καταδείξει την ολοκληρωτική κατάρρευση του παρόντος Ευρώδουλου πολιτικού συστήματος, που στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικές ανάσες παραπάνω, επιστρατεύει κάθε λογής σαβούρα και κατακάθι, τον κατιμά, πραγματικά, του «πολιτικού» προσωπικού του και «βγάζει μπροστά» πρόσωπα (εάν θεωρείται πολιτικό πρόσωπο αυτή η καρικατούρα) που απαξίωνε και χλεύαζε μέχρι χθες.



ΠΗΓΗ: dreamtheater1972

ΠΗΓΗ: teleytaiaexodos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες