Ο Καμμένος ντύνει τις γυναίκες στο «χακί» – Στα χαρακώματα ο ΣΥΡΙΖΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

Ο Καμμένος ντύνει τις γυναίκες στο «χακί» – Στα χαρακώματα ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών τάχθηκε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του ως Υπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Η πρόθεση αυτή του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την ευθεία αντίδραση του κυβερνητικού εταίρου του κόμματός του, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της εκπροσώπου Τύπου του, έσπευσε να εκφράσει την διαφωνία του.
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου ξεκαθάρισε ότι: «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών, που εκφράστηκε σήμερα από τον κ. Καμμένο, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ».
Στις δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεσμεύτηκε ότι θα κλείσει ο ανοιχτός λογαριασμός της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ, για την απόδοση δικαιοσύνης σε σχέση με τις περικοπές που υπέστησαν τα προηγούμενα χρόνια οι αποδοχές των στρατιωτικών, όπως και ότι η πρώτη απόφαση που θα υπογράψει θα είναι η απόδοση του επιδόματος παραμεθορίου, με την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης, που όπως είπε, έχει ήδη εκτελεστεί κατά μεγάλο μέρος.
Ο Υπουργός Άμυνας επανέλαβε επίσης την πρότασή των ΑΝΕΛ για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ανακοίνωσε ότι όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα υπηρετούν το αρχικό διάστημα της θητείας τους στον Έβρο.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες