ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Θέατρο σκιών το συμβούλιο των μνημονιακών αρχηγών προεξαρχοντος του προεδρου της Δημοκρατιας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Θέατρο σκιών το συμβούλιο των μνημονιακών αρχηγών προεξαρχοντος του προεδρου της Δημοκρατιας


Το θέατρο σκιών που παίχτηκε στο προεδρικό μέγαρο είναι ο πρόλογος της νέας μνημονιακής λαίλαπας, που με την συναίνεση όλων των συστημικών κομμάτων και με τις 'ευλογιες' του προεδρου της Δημοκρατιας, θα συντρίψει την κοινωνική συνοχή και την εθνική υπόσταση της χώρας.

Η Χρυσή Αυγή, εναντίον όλων των δυνάμεων του μνημονίου και του εθνομηδενισμού, αγωνίζεται για μία Ελλάδα παραγωγική και εθνικά ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από τους λαθρομετανάστες και τους ξένους τοκογλύφους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  
Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες