ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα υπάρξουν εικόνες Ισπανίας στους πλειστηριασμούς (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα υπάρξουν εικόνες Ισπανίας στους πλειστηριασμούς (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ)

Καθησυχαστικά εμφανίστηκαν τα κυβερνητικά στελέχη Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης κατά την ενημέρωση που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα της Γερουσιας στην Βουλή.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι δύο υπουργοί, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν πως σε ό,τι αφορά στη συμφωνία για τους πλειστηριασμούς οι δανειστές διένυσαν μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με την ελληνική κυβέρνηση, για να βρεθεί η χρυσή τομή. Ανέφεραν πως το Κουαρτέτο αρχικά ζητούσε να υπάρχει ένα είδος προστασίας στο 17% των «κόκκινων δανείων», ενώ τελικά κατέληξε, όπως είπαν, σε μια προστασία για το 62%.

Κοινοβουλευτικοί παράγοντες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενημέρωση σημείωναν πως «δεν θα υπάρξουν φαινόμενα Ισπανίας», καθώς προστατεύεται πλήρως όλο το φάσμα των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων. Σε ό,τι αφορά τα μεσαία και υψηλότερα στρώματα, ανέφεραν πως αν υπάρχουν καταθέσεις θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να αποδείξουν στο δικαστήριο γιατί δεν πληρώνουν, παραπέμποντας στον σχετικό κώδικα λειτουργίας των τραπεζών.

Επιπλέον υπήρξαν ενστάσεις από βουλευτές σε σχέση με τον ΦΠΑ στην τιμή του κρασιού, κάτι που δεν αποκλείεται να επανεξετάσει μέχρι αύριο το οικονομικό επιτελείο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο νομοσχέδιο παραμένει ανοιχτό το θέμα των επιχειρηματικών δανείων. Όσον αφορά σε αυτό, αναμένεται - πιθανότατα εντός του χρόνου - να υπάρξει σχετικό νομοσχέδιο, είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τον προϋπολογισμό.


ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες