Συµµετοχή του Π.Τ. Κορινθίας στην απεργία που προκήρυξε ΓΣΕΕ και Α∆Ε∆Υ στις 3/12/2015 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Συµµετοχή του Π.Τ. Κορινθίας στην απεργία που προκήρυξε ΓΣΕΕ και Α∆Ε∆Υ στις 3/12/2015


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Π.Τ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Απόφαση συµµετοχής του Π.Τ. Κορινθίας στην απεργία που προκήρυξε ΓΣΕΕ και Α∆Ε∆Υ στις 3/12/2015

Συνάδελφοι, µετά και την κατάθεση του νέου προυπολογισµού από την κυβέρνηση είναι φανερό προς τα που σκοπεύει να κινηθεί σε σχέση µε το ασφαλιστικό και τα ταµεία. 
∆εν πρέπει να δεχτούµε το µέλλον µας να είναι οι µειώσεις των συντάξεων, οι αυξήσεις των εισφορών σε ελλειµατικά ταµεία όπως ο ΟΑΕΕ (αλλά και άλλα όπως ΟΓΑ και ΝΑΤ), οι περικοπές στις δαπάνες υγείας, η σκληρή φορολογία και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. 
Με βάση και την απόφαση του Κ∆Σ, η ∆.Ε. του Π.Τ. Κορινθίας αποφάσισε στη συνέλευση στις 28/11/2015, τη συµµετοχή στην απεργία που κηρυξε η ΓΣΕΕ και Α∆Ε∆Υ την Πέµπτη στις 3/12/2015. 
Καλούµε κάθε συνάδελφο που θέλει να αγωνιστεί µαζί µας για το µέλλον του στην απεργιακή συγκέντρωση των σωµατείων στα περιβολάκια την Πέµπτη στις 10:30.


Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Ζαφείρης Βασίλειος                                Τσαρμπού Χάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες