ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη έχοντας στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό...

Αρχικά συνελήφθησαν δύο άτομα ιρακινής καταγωγής-βρετανικής υπηκοότητας, στο τροχόσπιτο των οποίων που βρισκόταν στο λιμάνι, βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες και πολλά όπλα. Λίγο αργότερα συνελήφθη και τρίτο άτομο κοντά στο τελωνείο των Κήπων, επίσης ιρακινής καταγωγής-βρετανικής υπηκοότητας, στο όχημα του οποίου βρέθηκε μεγάλος αριθμός οπλισμού.

  Οι αρχές βρήκαν περισσότερες από 100.000 σφαίρες και δεκάδες ακόμα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό. Σύμφωνα με το alexpolis.gr οι δύο υποθέσεις φέρονται να συνδέονται, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες μιλούν όχι για συμμετοχή τους στη δράση του Ισλαμικού Κράτους, αλλά για άτομα που μάχονται τον ISIS. Ο ένας συλληφθείς κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και οι άλλοι δύο, από τις Λιμενικές Αρχές. Και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

  Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν δύο άνδρες, έναν 30χρονο Βόσνιο και έναν 20χρονο από την Υεμένη, και οι δύο με Σουηδικά διαβατήρια, όταν διαπίστωσαν ότι έφεραν στις αποσκευές τους μαχαίρια στρατιωτικού τύπου με μεγάλο μήκος και ένα στρατιωτικό γιλέκο μάχης.

 newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες