Τελεσίγραφο από αγρότες της Κρήτης σε βουλευτές: Τέλος τα πολιτικά γραφεία στο νησί αν δεν πάρουν πίσω το Ασφαλιστικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Τελεσίγραφο από αγρότες της Κρήτης σε βουλευτές: Τέλος τα πολιτικά γραφεία στο νησί αν δεν πάρουν πίσω το Ασφαλιστικό


Οι αγρότες της Κρήτης έστειλαν σήμερα το πρωί μήνυμα προς όλους τους βουλευτές του νησιού.

Εκπρόσωποι τους από το μπλόκο του Ηρακλείου μιλώντας στο ΣΚΑΪ ξεκαθάρισαν πως θα κλείσουν όλα τα πολιτικά γραφεία βουλευτών στο νησί αν ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.


Χανιά: Αγρότες απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου της Τράπεζας Ελλάδος Σε κλείσιμο της εισόδου του κτιρίου της Τράπεζας Ελλάδας, στο κέντρο των Χανίων, προχώρησαν από νωρίς το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο του Κλαδισού, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει έξω από το κτίριο της Τράπεζας αγροτικά οχήματα, ενώ στην πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος της Τράπεζας, έχουν υψώσει δύο πανό.

Αποκλεισμός σε Εφορίες Ηρακλείου και Ρεθύμνου Eπίσης αγρότες από το μπλόκο του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο, απέκλεισαν την Εφορία, ενώ αγροτοκτηνοτρόφοι προχώρησαν και σε αποκλεισμό της Εφορίας στο Ηράκλειο.

Παράλληλα στα μπλόκα που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες παραμένουν και οι υπόλοιποι αγρότες συνεχίζοντας τους συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων.

Σε ότι αφορά στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Αθήνας, οι σύλλογοι αγροτών της Κρήτης που πρόσκεινται στην ΠΑΣΥ έχουν ήδη ανακοινώσει την συμμετοχή τους.

Οι υπόλοιποι αγρότες θα λάβουν τις αποφάσεις σε συνεδρίαση του συντονιστικού που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στο Ηράκλειο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες