Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του hotspot στην Κω - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του hotspot στην Κω

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κόντρα στη λειτουργία του hotspot στο Πυλί της Κω.

Ομάδα διαμαρτυρόμενων κατοίκων επιχείρησε να μπει στον χώρο όπου κατασκευάζεται το hot spot και δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χημικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kostoday.gr οι κάτοικοι διαπραγματεύονταν με τα ΜΑΤ προκειμένου να τους αφήσουν να ολοκληρώσουν την πορεία τους μέχρι την πύλι του στρατοπέδου 1348, κάτι που δεν επετράπη.

Η ένταση ξέσπασε όταν κάποιοι από τους κατοίκους επιχείρησαν να μπουν μέσα στο χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot.

Tην Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες