Θεσσαλονίκη: Η φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter και προκάλεσε... χαμό! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Θεσσαλονίκη: Η φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter και προκάλεσε... χαμό!

Μια φωτογραφία καφετέριας που ανέβηκε στο Twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση ακόμα και του δήμου Θεσσαλονίκης!

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει τη... φαεινή ιδέα που είχε ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας προκειμένου να κρατήσει ζεστούς τους θαμώνες της.


Ο «ψυχοπονιάρης» ιδιοκτήτης που προφανώς δεν άντεχε να βλέπει τους πελάτες του να κρυώνουν, σκέφτηκε να κλείσει με τζαμαρία τον εξωτερικό χώρο της καφετέριας. Μόνο που μαζί με τα τραπέζια και τις καρέκλες και θέλοντας προφανώς να μην χάσει εκατοστό από το χώρο, έκλεισε μέσα από τη τζαμαρία και τον φωτεινό σηματοδότη που υπάρχει στο σημείο.

thes2

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα seleo.gr, η καφετέρια έχει ανοίξει πρόσφατα στο κέντρο της πόλης ενώ χρειάστηκε μια φωτογραφία χρήστη του twitter για να... πάρει φωτιά το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα, για το περιστατικό μίλησε στο Mega, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λυκάκης.

«Έγινε ξαφνικά, την Κυριακή το βράδυ», δήλωσε ο κ. Λυκάκης και πρόσθεσε «αυτές οι τζαμαρίες ξεφύτρωσαν ξαφνικά στο κέντρο της πόλης. Μας προκάλεσε τρομερή έκπληξη το γεγονός. Ο δήμος κινήθηκε άμεσα, ήδη έχουν αφαιρεθεί».

Ο κ. Λυκάκης ανέφερε επίσης, ότι η συγκεκριμένη καφετέρια από την αρχή ήταν παραβατική.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες