Tσίπρας-Παυλόπουλος-Ολάντ συμφώνησαν για Δημοψήφισμα εάν χρειαστεί! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Tσίπρας-Παυλόπουλος-Ολάντ συμφώνησαν για Δημοψήφισμα εάν χρειαστεί!


Φρανσουά, θέλουν να με ρίξουν οι Ελληνες ολιγάρχες σε συνεργασία με το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε…


Δεν πέρασαν λίγες ώρες από μία ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία Ολάντ-Τσίπρα και για μια ακόμη φορά ο Γάλλος πρόεδρος θα στήριζε δημόσια μέσω του εκπροσώπου την ελληνική κυβέρνηση.

-Ο Γάλλος Πρόεδρος επιθυμεί συμφωνία μέχρι την προσεχή Δευτέρα…

Ήταν ο Γάλλος Πρόεδρος αυτός που συμφώνησε με τον Τσίπρα για τις άγριες διαθέσεις ΔΝΤ και Σόιμπλε και συνέστησε στον Ελληνα πρωθυπουργό να στείλει στο Εurogroup τον Ελληνα υπουργό με ψηφισμένο το Ασφαλιστικό-Φορολογικό Νομοσχέδιο.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη


Ο Ολάντ διαβλέποντας ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μάς θεωρεί σίγουρα πελατάκια για την γαλλική πολεμική βιομηχανία αλλά και για τις υπόλοιπες γαλλικές πολυεθνικές.

Ο Ολάντ ενημέρωσε τον Ελληνα πρωθυπουργό και για τον αρνητικό αντίκτυπο των Υποκλοπών. Ο Τσίπρας μετά την συνομιλία με τον Ολάντ αντιλήφθηκε ότι το κλίμα έχει αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα σε βάρος της Ελλάδας και της κυβέρνησής του. Η κίνηση άλλωστε της Λαγκάρντ να στείλει στο Eurogroup το θύμα των Υποκλοπών Πολ Τόμσεν είναι χαρακτηριστική της στάσης που κρατάει το ΔΝΤ.

Ο Τσίπρας βλέπει ήδη την αδυναμία του να πληρώσει μισθούς και συντάξεις Δημοσίων Υπαλλήλων (των κατ΄εξοχήν ψηφοφόρων του) και στέλνει στη Βουλή το Ασφαλιστικό-Φορολογικό Νομοσχέδιο παρά της ενστάσεις Σόιμπλε ο οποίος μίλησε για ανοιχτά θέματα.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός διαπιστώνει ότι ΔΝΤ και Σόιμπλε αυτή την φορά πάνε να τον σιγοψήσουν σαν τον βάτραχο χωρίς να χρεωθούν εκείνοι την οργή του κόσμου και παίζει τα ρέστα του που δεν είναι άλλο από Δημοψήφισμα και μάλιστα πριν την Κυριακή 23 Ιουνίου που ψηφίζουν οι Αγγλοι!

Σ΄αυτή την κατεύθυνση και η δήλωση από το Αργος του Προέδρου της Δημοκρατίας-Ελλάς, Γαλλία, Συμμαχία στο Δημοψήφισμα και στη Δραχμή.

Ο Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές. Δεν θα δώσει την χαρά στον Μητσοτάκη να τον κερδίσει. Εάν χρειαστεί θα αποδράσει μέσω Δημοψηφίσματος…


http://newsnea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες