Αντώνης Παππάς: «Εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στη δολοφονία του 46χρονου Νίκου» (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Αντώνης Παππάς: «Εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στη δολοφονία του 46χρονου Νίκου» (video)


Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Νίκου Ζαφειρόπουλου, Αντώνης Ι. Παππάς ανέφερε "Ο Νίκος έπεσε θύμα ψυχρής δολοφονικής ενέργειας.

Εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στη δολοφονία του 46χρονου Νίκου".

Προφυλακίστηκε η 22χρονη Κορίνθια και η 17χρονη συνεργός της από το Λουτράκι που την περασμένη εβδομάδα, δολοφόνησαν σε πεζόδρομο της Κορίνθου έναν 46χρονο επιχειρηματία.

Οι δυο τους υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως ο άτυχος 46χρονος απείλησε τις ζωές τους αν εκείνες δεν ενέδιδαν στις ερωτικές του ορέξεις.

Η 22χρονη ανέφερε ότι το μαχαίρι το είχε πάνω της για προσωπική της ασφάλεια και πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη συνάντησε μαζί με την 17χρονη τον 46χρονο άνδρα, στον πεζόδρομο της Κορίνθου, όταν του κάρφωσε το μαχαίρι.

Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ οι δυο κοπέλες το έβαλαν στα πόδια! Εκείνος λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε. Στη συνέχεια οι νεαρές ζήτησαν από μία 42χρονη και έναν 30χρονο να κρυφτούν στο σπίτι τους, όπως και έγινε!

Από τις έρευνες εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη.



korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες