Κοροϊδία...Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους με εισόδημα μέχρι 200 ευρώ το μήνα..Με 300 είσαι πλούσιος, έτσι; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Κοροϊδία...Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους με εισόδημα μέχρι 200 ευρώ το μήνα..Με 300 είσαι πλούσιος, έτσι;


Από Βασίλη Πολυχρόνη

Το άκρον άωτον της εκμετάλλευσης του πόνου και της ανέχειας που περιέρχεται όποιος χάσει τη δουλειά του και,κατ' επέκταση,την ασφάλιση του,το άκρον άωτον του γκεμπελίστικου τρόπου να φανεί το μαύρο άσπρο σε ένα πρωτοσέλιδο από τη φυλλάδα των 782 φύλλων (785 την Κυριακή) :

Για να καταστεί κάποιος ανασφάλιστος δικαιούχος δωρεάν ιατροφαρμακευτικής - αυτό φυσικά δεν το γράφει η φυλλάδα ούτε στα ψιλά γράμματα - πρέπει το ετήσιο εισόδημα του να ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό...των 2.400 (δύο χιλιάδες τετρακόσια) ευρώ για μεμονωμένο άτομο και να φτάνει μέχρι τα 4.500 (τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια) ευρώ για οικογένεια με 2 εξαρτώμενα μέλη!

Τέτοια...κοινωνική προστασία μόνο οι...θιασώτες της ευγονικής!

#ξεφτίλες

Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες