Το σχήμα των τροφών φανερώνει ποιο όργανο ωφελούν! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Το σχήμα των τροφών φανερώνει ποιο όργανο ωφελούν!


Πριν από αρκετούς αιώνες διατυπώθηκε για πρώτη φορά η θεωρία ότι καθετί που φυτρώνει στη φύση επιτελεί ένα συγκεκριμένο σκοπό στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτό επιβεβαιώνεται εάν παρατηρήσει κανείς εξωτερικά ή εσωτερικά τη δομή των φρούτων, των λαχανικών και διαφόρων βοτάνων.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε μέσα από σειρά φωτογραφιών πώς τα διάφορα προϊόντα αποκαλύπτουν τα οφέλη τους για τα όργανα του σώματος μέσα από το ίδιο τους το σχήμα!

Καρύδια για δυνατό εγκέφαλο: Τα καρύδια είναι πλούσια σε ωφέλιμα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία υποστηρίζουν την εγκεφαλική λειτουργία και προστατεύουν από την άνοια.



Τομάτα για καλύτερη καρδιακή λειτουργία: Το λυκοπένιο της τομάτας μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και εξουδετερώνει την αρνητική επίδραση της κακής χοληστερόλης.



Κόκκινο κρασί για καλή κυκλοφορία του αίματος: Το κόκκινο κρασί είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και πολυφαινόλες οι οποίες αποτρέπουν τον σχηματισμό θρόμβων.



Μπανάνες για να χαμογελάτε: Η μπανάνα παρέχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται τρυπτοφάνη και η οποία, όταν διασπάται στον οργανισμό, μετατρέπεται σε σεροτονίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που προωθεί την καλή διάθεση.



Αβοκάντο για υγιή μήτρα: Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε φυλλικό οξύ, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο δυσπλασίας στη μήτρα.



Σταφύλι για καλή αναπνοή: Η προανθοκυανιδίνη που περιέχει το κουκούτσι του σταφυλιού μειώνει την ένταση των συμπτωμάτων του άσθματος λόγω αλλεργίας.



Πιπερόριζα για καλύτερη πέψη: Η τζιντζερόλη, το βασικό δραστικό συστατικό της πιπερόριζας, προλαμβάνει τη ναυτία και διευκολύνει την πέψη.



Καρότο για υγιή μάτια: Το βήτα καροτένιο του λαχανικού μειώνει τον κίνδυνο καταρράκτη και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας.



Πηγη onmed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες