Ανακοινωση Δ.Ε. Π.Τ. Κορινθίας Π.Σ.Φ. για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

Ανακοινωση Δ.Ε. Π.Τ. Κορινθίας Π.Σ.Φ. για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο


Η Δ.Ε. του Π.Τ. Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών εκφράζει την ολόπλευρη αντίθεσή της στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο και το κάλεσμά της στους νέους άνεργους. Αποτελεί θράσος να  κόπτονται για την ανεργία των νέων αυτοί που έχουν δώσει διαπιστευτήρια σε πια πλευρά βρίσκονται....


Είναι το οπλισμένο χέρι του συστήματος, μπράβος των μεγαλοεπιχειρηματιών - αφεντικών που εκπαιδεύεται και οργανώνεται ενάντια στο εργατικό λαικό κίνημα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που γίνεται η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα της οποίας έχουν ήδη αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Να θυμίσουμε στους εργαζόμενους τα δουλεμπορικά γραφεία που έστησαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για να προσλαμβάνονται Ελληνες με πιο φτηνά μεροκάματα. Να θυμίσουμε τις τοποθετήσεις και δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Να θυμίσουμε τις επιθέσεις σε συνδικαλιστές στο Πέραμα, αλλά και την προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη για να την «απαλλάξουν» από απεργίες σύμφωνα με δηλώσεις τους.

Να θυμισουμε επισης την προταση της Χρυσής Αυγής για μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρηματικών ομίλων στο μισό και μάλιστα για 50 χρόνια. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να συνταχθούν με αυτούς που τάσσονται με το μεγάλο κεφάλαιο.

Καλούμε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς του νομού να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα. Οι εργαζόμενοι και άνεργοι να κλείσουν τα αυτιά τους στο εθνικιστικό δηλητήριο, να τους απομονώσουν και να ισχυροποιήσουν το λαικό κίνημα που θα βάλει πλώρη για τα δικά τους συμφέροντα.


Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                       Ζαφείρης Βασίλειος                        Τσαρμπού Χάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες