Δήλωση-έκπληξη από Γιούνκερ: Τα σύνορα είναι η χειρότερη εφεύρεση! ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Δήλωση-έκπληξη από Γιούνκερ: Τα σύνορα είναι η χειρότερη εφεύρεση! ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ


Σε μια δήλωση-έκπληξη προχώρησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ χαρακτηρίζοντας τα σύνορα ως «την χειρότερη εφεύρεση στην ιστορία».

Ο Γιούνκερ ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες να ανοίξουν τα σύνορα σε όλη την ΕΕ παρά το κόμα μεταναστών και τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γηραιά Ηπειρο.

Μιλώντας στο Media Academy Alpbach το πρωί της Δευτέρας, ο Γιούνκερ ήταν σαφής: «Τα σύνορα είναι η χειρότερη εφεύρεση που έγινε ποτέ από τους πολιτικούς».
«Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον εθνικισμό, έχουμε το καθήκον να μην ακολουθούμε τους λαϊκιστές, αλλά να μπλοκάρουμε την λεωφόρο του λαϊκισμού» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν ακόμη επισημαίνοντας πως παρά την παγκοσμιοποίηση και τα ευρωπαϊκά προβλήματα, «δεν πρέπει να χάνουμε τον στόχο μας».

Εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού της Βρετανίας σχολίασε ότι με τις απόψεις Γιούνκερ δεν συμφωνεί η Τερέζα Μέι.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες