Σάλος με υπάλληλο-συριζαίο της ΕΡΤ που αποκάλεσε «γκάου» την Στεφανίδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Σάλος με υπάλληλο-συριζαίο της ΕΡΤ που αποκάλεσε «γκάου» την Στεφανίδη


Ο διευθυντής επικοινωνίας ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, σε ανάρτηση του στο Facebook αποκάλεσε την χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη γκάου επειδή δεν γνωρίζει τι είναι η «Αυγή».

Στη συνέχεια διέγραψε το επίμαχο post, αλλά όπως παντού, έτσι και στο διαδίκτυο, scripta manent.

e-radio.gr

Η απάντηση της ΕΡΤ

Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Παπανικολάου στο facebook για την Κατερίνα Στεφανίδη εξέδωσε η ΕΡΤ.

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

Ο Υπάλληλος της ΕΡΤ από ότι θα δείτε είναι αποσπασμένος στο γραφείο της Κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη

Πηγή:anemosantistasis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες