Σία για καταλήψεις: Το θέμα είναι αν μια παράνομη πράξη βλάπτει ή όχι τη χώρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

Σία για καταλήψεις: Το θέμα είναι αν μια παράνομη πράξη βλάπτει ή όχι τη χώρα


Επανέρχεται στο θέμα των καταλήψεων για τις οποίες είχε πει ότι τις προτιμά από αυτά που συμβαίνουν σε Γαλλία και Γερμανία

Στο θέμα των καταλήψεων, για τις οποίες είχε πει ότι τις προτιμά σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε Γαλλία και Γερμανία, επανήλθε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Ανανγνωστοπούλου.

Αφού αρχικά είπε, σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ, ότι «η κατάληψη του δημόσιου κτηρίου είναι όριο της Δημοκρατίας» και αφού αρχικά σε δύο ερωτήσεις απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι νόμιμο ή όχι να γίνονται καταληψεις, την τρίτη φορά που επανήλθε η δημοσιογράφος η κυρία Αναγωνστόπουλου είπε ότι ναι μεν είναι παράνομη πράξη αλλά συμπλήρωσε ότι «το θέμα είναι αν μια πάρανομη πράξη βλάπτει η όχι τη χώρα»

Παράλληλα επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τα ΜΜΕ λέγοντας «είναι να σηκώνουμε αντιπολιτευτικούς τόνους για τάξη ή ασφάλεια σε μια χώρα που υπάρχουν καλώς ή κακώς καταλήψεις;»

Ερωτηθείσα, δε, για τους χειρισμούς του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε μόνο στην περίπτωση της κατάληψης του Αριστοτελείου από τους No Border - όπου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας - λέγοντας ότι «εκεί έκανε άψογα τη δουλειά του».

Για τα θέματα του υπουργείου Παιδείας η κυρία Αναγνωστοπούλου είπε ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή δεσμευόμενη, επίσης, ότι φέτος δεν θα υπάρχουν φέτος φωτοτυπίες στα σχολεία αλλά μόνο βιβλία.

Μιλώντας, τέλος, για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι αυτό στο οποίο στοχεύει η κυβέρνηση είναι η εφαρμογή της νομιμότητας.

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες