“Αν αγγίξετε τα μισθολόγια φεύγω” είπε ο Καμμένος σε Τσίπρα Τσακαλώτο και Χουλιαράκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

“Αν αγγίξετε τα μισθολόγια φεύγω” είπε ο Καμμένος σε Τσίπρα Τσακαλώτο και Χουλιαράκη


Το θέμα του ειδικού μισθολογίου το έχουμε γράψει αρκετές φορές είναι ικανό να προκαλέσει ενδοκυβερνητική κρίση. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν έχει περιθώρια ελιγμών σ΄ αυτό το ζήτημα.
Αν το υπουργείο Οικονομικών επιμείνει στις παράλογες απαιτήσεις,οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τρόπο να παραμείνουν στην κυβέρνηση....

Αυτό το κλίμα περιγράφει σήμερα η εφημερίδα Βήμα και η στήλη ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, κατά την οποία κινδύνευσε η συνοχή της κυβέρνησης.

Βεβαίως τα περίφημα non papers του Μαξίμου δεν είπαν λέξη, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθοούν τα ειδικά μισθολόγια σηκώθηκε από τη θέση του ο Π. Καμμένος και είπε στον κ. Τσίπρα: “Εάν αγγίξεις τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων, εγώ φεύγω”!

Προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση, με τον πρωθυπουργό, τον Ευκλ. Τσακαλώτο και τον Γ. Χουλιαράκη να του λένε: “Φεύγεις, Πάνο; Και που πας;”. Ο κ. Καμμένος κοίταξε τον κ. Τσίπρα και του είπε: “Να ξέρεις, πρόεδρε, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω, δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανένα άλλο κόμμα, συνεπώς δεν περνούν”.

Ο κ. Τσίπρας του είπε να καθίσει, να ηρεμήσει και ότι θα ξαναεξετάσουν τα μισθολόγια”.

Να δούμε τι θα βγάλει η …επανεξέταση…

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες