«Τρελάθηκε» ο Χίος- Δείτε τι δήλωσε όταν αφέθηκε ελεύθερος: «Είναι κότες…» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

«Τρελάθηκε» ο Χίος- Δείτε τι δήλωσε όταν αφέθηκε ελεύθερος: «Είναι κότες…»


Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο Στέφανος Χίος, ο οποίος θα περάσει αυτόφωρο αύριο, μετά τη σύλληψη του σήμερα έξω από το σπίτι του.

Παραπέμπεται για να εκδικαστεί η υπόθεση στο αυτόφωρο μονομελές σε αυριανή δικάσιμη.
Επίσης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για το ζεύγος Σπίρτζη για τα αδικήματα συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδους κατά μήνυση κατά του δημοσιογράφουΣτέφανου Χίου.
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, για συκοφαντική δυσφήμιση.
Απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στα δικαστήρια τους είπε χαρακτηριστικά, «έρχεται και η σειρά σας», υπονοώντας πως δεν υπάρχει ελευθεροτυπία και τους ευχαρίστησε που ήταν εκεί για να καλύψουν το ρεπορτάζ.
Οι πρώτες δηλώσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου κατά τη σύλληψή του:
«Έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική συμμορία οι οποίοι νομίζουν ότι στήνοντας τους δημοσιογράφους στο εκτελεστικό απόσπασμα θα μας φιμώσουν και θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατά υποβάλλαμε μήνυση και στον κύριο Σπίρτζη και στη γυναίκα του αν είναι μάγκες να έρθουν να την υπερασπιστούν στο δικαστήριο αλλά είναι κότες…»
Αύριο θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού απήγγειλε σε βάρος την κατηγορία που του αποδίδει ο μηνυτής με αφορμή προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Παύλο Σαράκη, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο κ. Χίος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του στους οποίους αποδίδει τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψεύδους καταμήνυσης.
Πηγή:







































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες