ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η LIVE μάχη των τεχνικών της ΕΡΤ με τους πειρατές του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η LIVE μάχη των τεχνικών της ΕΡΤ με τους πειρατές του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα της ΕΡΤ με τον ΣΚΑΪ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη για τις εξελίξεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του κ. Σαββίδη στην ΕΡΤ, η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», συνδέθηκε με την ΕΡΤ και μετέδιδε απευθείας όσα έλεγε ο επιχειρηματίας.
Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ο ΣΚΑΪ κάλυπτε με τα λογότυπα και τις φάσες του τα  αντίστοιχα της ΕΡΤ.
Οι τεχνικοί της ΕΡΤ, αντέδρασαν αρχικά φέρνοντας μπροστά τρία παράθυρα, αντί για το μονόπλανο του Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που υποχρέωσε τον ΣΚΑΪ να διακόψει τη σύνδεση.
Λίγο αργότερα, η ΕΡΤ επανήλθε, βάζοντας την χαρακτηριστική «αράχνη» στα πλάνα της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το altsantiri
periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες