Υπόθεση Μπεν: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν τον «τάφο» του παιδιού στην Κω; (Pics+Vids) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Υπόθεση Μπεν: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν τον «τάφο» του παιδιού στην Κω; (Pics+Vids)

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες στο νησί της Κω για την ανεύρεση του μικρού Μπεν, που αγνοείται από τον Ιούλιο του 1991, όταν χάθηκε μυστηριωδώς ευρισκόμενος για διακοπές στο νησί με την οικογένεια του.
Συναγερμός σήμανε στο κλιμάκιο των Βρετανών αστυνομικών από το Σάουθ Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας που συμμετέχουν στις έρευνες, όταν αναλύοντας φωτογραφίες της περιοχής των τελευταίων 25 ετών, ανακάλυψαν ότι ένα νέο δέντρο είχε φυτευτεί στην αγροικία που διεξάγονται οι ανασκαφές, ελάχιστες μόλις μέρες μετά την εξαφάνιση του 21 μηνών Μπεν. Ως εκ τούτου ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο σημείο εκείνο τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το δέντρο φυτεύτηκε προκειμένου να καλύψει το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror.
Πάντως, μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν κάποια αξιόλογα ευρήματα, εκτός από ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο στάλθηκε για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια όπως επισήμαναν και σε δηλώσεις τους σήμερα, εκπρόσωποι των Βρετανών αστυνομικών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα διάφορα οστά που βρέθηκαν και όπως εξήγησαν, ανήκουν σε ζώα.

(Δείτε βίντεο από το χώρο των ανασκαφών)
Μάλιστα σήμερα, (28/9) οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένεια του όταν χάθηκε, ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο σημείο του ακινήτου στο οποίο φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.(Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού)

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά Βρετανός σκοπεύει να βυθίσει στο χώμα ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες –«καρότα»- όπως λέγονται, για τη συλλογή δειγμάτων χώματος που θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών, μήπως τυχόν εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά που θα μπορούσαν, μετά από κατάλληλη ανάλυση, να δώσουν τυχόν απαντήσει έστω και μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι Βρετανοί αξιωματικοί της Αστυνομίας στην ουσία ερευνούν αυτή την στιγμή τον ίδιο χώρο που είχαν περάσει με ειδικό σκάνερ το 2012 και που τότε δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες