ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


Του Βασίλη Νανόπουλου

“Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει”, λέει ο σοφός λαός. Σε πιο σύγχρονη εκδοχή αν δεν στηρίξεις την ελληνική παραγωγή, θα καταρρεύσει.

Με αυτή την …αυτονόητη σκέψη προχωρήσαμε φέτος στη διοργάνωση της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κορινθία 2016. Όλοι μαζί, τοπική κοινωνία και οικονομία θελήσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι μπορούμε και πρέπει να ξεφύγουμε από την μιζέρια και την απελπισία. Κυρίως, ότι μπορούμε “να στηρίξουμε ποιοτικά, επώνυμα, ελληνικά προϊόντα και επιχειρήσεις”.

Κάπως έτσι, όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Επιμελητήριο Κορινθίας βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Να δείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί σε πείσμα της οικονομικής κρίσης που κάθε μέρα δυναμώνει, σε πείσμα της απογοήτευσης των επιχειρηματιών που γενικεύεται. Και ήταν ένα στοίχημα που κερδίσαμε! Μια προετοιμασία άψογη και προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, διοργανώσαμε μια εξαιρετική εμπορική έκθεση, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε 190 εκθέτες να παρουσιάσουν, να προβάλουν, να διαφημίσουν τα προϊόντα, τις ιδέες, τις υπηρεσίες τους.

Χιλιάδες επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήρθαν στην Κόρινθο! Είδαν τα προϊόντα της κορινθιακής γης και τα δοκίμασαν μέσα από μια σειρά παράπλευρων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και όχι μόνο. Άκουσαν και ενημερώθηκαν για σύγχρονες τάσεις του επιχειρείν και των καλών πρακτικών από παράπλευρες εκδηλώσεις αξιόλογων ομιλητών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επόμενα χρόνια αρκετές από τις επιχειρήσεις της Έκθεσης θα σταδιοδρομήσουν διεθνώς, καθώς διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Έκθεση Κορινθίας ένα θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό επιχειρείν. Με τη θετική παρακαταθήκη της φετινής Έκθεσης ξεκινάμε από τώρα να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε την επιτυχία της επόμενης…

Ο Βασίλης Νανόπουλος είναι σήμερα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Γεννήθηκε στο Καρτέρι Κορινθίας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Γκούρας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το πτυχίο του χημικού με λίαν καλώς το 1979. Στην διάρκεια των σπουδών του ήταν υπότροφος της Ένωσης Κορινθίων. Σπούδασε οικονομικά στο οικονομικό τμήμα της Νομικής σχολής την τριετία 1980 – 1983.
Κατέχει το πτυχίο οινολόγου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1983, δίπλωμα διοίκησης επιχειρήσεων από το Henley Management College Λονδίνου 1996 και πτυχίο ΜΒΑ από το Βrunel University Λονδίνου1999. Παρακολούθησε χημεία τροφίμων Πανεπιστήμιο στο Madison Wisconcin των ΗΠΑ το 1987...

Πηγή new-deal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες