Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας λένε χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας λένε χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ


«Η κυβέρνηση και ο κ.Τσίπρας κοροϊδεύουν ξανά και λένε χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι η απομείωση ή η οποιαδήποτε ελάφρυνση του χρέους δεν θα συνοδευτεί με αντιλαϊκά μέτρα»
τόνισε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο.

Ο κ. Κουτσούμπας συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι πιστωτές θα ζητήσουν νέα μέτρα που θα σημαίνει νέο μνημόνιο. Θα είναι συμφωνία πάνω σε αντεργατικά μέτρα που θα αφορούν το ασφαλιστικό, τον συνδικαλιστικό νόμο, τις ομαδικές απολύσεις και τις εργασιακές σχέσεις».

Στο σενάριο για ενδεχόμενη διεξαγωγή εκλογών, ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι: «Αυτό δεν αποκλείεται. Προς το παρόν από ότι φαίνεται, η κυβέρνηση θα δοκιμάσει ανασχηματισμό για να φτιάξει λίγο την εικόνα της»

Δείτε το βίντεο:


Κουτσούμπας:Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας λένε... από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες