ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Ραγδαία αύξηση των πλειστηριασμών: Σύριζα και Ανέλ βγάζουν μαζικά στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Ραγδαία αύξηση των πλειστηριασμών: Σύριζα και Ανέλ βγάζουν μαζικά στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!


Είκοσι νέοι πλειστηριασμοί ανακοινώνονται κάθε μέρα - Θα ξεπεράσουν τους 5.000 τον χρόνο

Είκοσι νέοι πλειστηριασμοί ανακοινώνονται κάθε μέρα στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία φτάνοντας στους 5.000 τον χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Καθημερινή ότι ενώ στις αρχές της εβδομάδας η ιστοσελίδα φιλοξενούσε περίπου 600 πλειστηριασμούς, στα τέλη της ο αριθμός αυτός έφτασε στους 700. Ο ρυθμός αυτός, ύστερα από οκτώ χρόνια οριζόντιου παγώματος αναμένεται να αυξηθεί, καθώς οι τράπεζες εντάσσουν συνεχώς νέα από το στοκ των ακινήτων που έχουν κατηγοριοποιήσει ως έτοιμα προς πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις ίδιες τις τράπεζες κάθε χρόνο θα βγαίνουν στο σφυρί περί τα 5.000 ακίνητα και παρά τις δεσμεύσεις ότι δεν θα απειληθούν τα φτωχά νοικοκυριά με πρώτη κατοικία χαμηλής αντικειμενικής αξίας, οι αστοχίες δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, από τα σχετικά στοιχειά προκύπτει ότι για τα δύο τρίτα των πλειστηριασμών που δημοσιεύονται, επισπεύδουσες είναι οι τράπεζες για οφειλές κάθε προέλευσης- καταναλωτικό, στεγαστικό ή επιχειρηματικό δάνειο- που μάλιστα ξεκινούν από τις 20.000 ευρώ και φτάνουν και τις 80.000 ευρώ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες