Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες-Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες-Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


Επιδεινώνεται από απόψε το βράδυ ο καιρός, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν από σήμερα το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Θεσσαλία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, πιθανώς θα επηρεαστεί πρόσκαιρα, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Ανατολική Πελοπόννησος και η Ανατολική Στερεά.

Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής πιθανώς να επηρεαστεί η ανατολική νησιωτική χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες