Βαρουφάκης: Στη διαπραγματευτική ομάδα του Brexit είναι άνθρωποι με χαμηλό IQ - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

Βαρουφάκης: Στη διαπραγματευτική ομάδα του Brexit είναι άνθρωποι με χαμηλό IQ - ΒΙΝΤΕΟ


Για ανθρώπους με χαμηλό IQ έκανε λόγο για την ομάδα που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις για το Brexit ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ΓιάννηςΒαρουφάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Question Time του BBC.
«Δε θέλω να καθοριστεί πίσω από κλειστές πόρτες από το αρμόδιο τμήμα, του οποίου οι μέθοδοι θυμίζουν την Πυθία και που απαρτίζεται από ανθρώπους με χαμηλό IQ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ΥΠΟΙΚ, ενώ όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει τα στελέχη με τη χαμηλή νοημοσύνη, απάντησε λέγοντας ότι «ξέρετε ποιοι είναι».
Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι το βρετανικό κοινοβούλιο πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις ενώ σημείωσε ότι πρωταρχικό αίτημα του Brexit ήταν η επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και της δύναμης της Βουλής.
Όταν ερωτήθηκε τι θα ψήφιζε στις εκλογές της Αμερικής είπε: «Αν είσαι αριστερός σε μια πολιτεία που το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, τότε ψηφίζεις τους Πράσινους, αν είσαι δεξιός ψηφίζεις τους Φιλελεύθερους. Αν όμως είσαι σε πολιτεία που το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο τότε κλείνεις ερμητικά... τη μύτη σου και ψηφίζεις Χίλαρι Κλίντον».
Δείτε το βίντεο από τον χρήστη youtube John Moore:

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες