Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της δολοφονίας δίπλα στη ΓΑΔΑ - Πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χ.Α. ο δράστης (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της δολοφονίας δίπλα στη ΓΑΔΑ - Πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χ.Α. ο δράστης (Video)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και σύλληψη του πρώην αστυνομικού και υποψηφίου βουλευτή με τη Χρυσή Αυγή, ο οποίος το απόγευμα πυροβόλησε και σκότωσε ανδρά λίγα στένα κάτω από το κτίριο της ΓΑΔΑ
 
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Πανόρμου με την οδό Βατοπεδίου, δύο στενά πέρα από τη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις 5:30, όταν δύο άντρες λογομάχησαν και πολύ γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς κανένας -μέχρι στιγμής- να γνωρίζει τον λόγο.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης είναι 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στη Μεσσηνία με τη Χρυσή Αυγή και το θύμα είναι 68χρονος υπεύθυνος γυμναστηρίου της περιοχής. 
 
Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι  ο πρώην αστυνομικός σε κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο της φιλονικίας, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, επέστρεψε και πυροβόλησε τρεις φορές τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
 
Μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης έφυγε από το σημείο και από εκείνη την ώρα η αστυνομία τον αναζητά.
 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες