VIDEOS - MΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ... "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

VIDEOS - MΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ... "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"



ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό δεν έχει ξανά γίνει….
Λίγο πριν τις 8 το πρωί άνδρες της αστυνομίας- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εισέβαλαν στα γραφεία της
εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της ιστοσελίδας makeleio.g






Η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με σταλινικές πρακτικές!
eisboli makeleio 1
eisboli makeleio 2
eisboli makeleio 3
eisboli makeleio 4
eisboli makeleio


oparlapipas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες