ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ" στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ" στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016


Η Θεατρική Σκηνή "ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΝΕΣΙΣ" παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ" του Κάρολου Ντίκενς, σε κείμενα και σκηνοθεσία ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6.30, εισιτήριο: 8€, άνεργοι, πολύτεκνοι, σύλλογοι: 6€, τηλέφωνο κρατήσεων: 210-4830330 

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας πλούσιος φιλάργυρος και μίζερος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Ένα βράδυ τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει. Την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων θα τον επισκεφθούν τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων και θα του δείξουν τα λάθη του και τους ανθρώπους που έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.
    
Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς στέλνει το μήνυμα πως η αγάπη, η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας.
Η νέα θεατρική παραγωγή της Texnis genesis  σε συνεργασία με το φεστιβάλ παραμυθιού κόκκινη κλωστή θα παρουσιάζεται για την σαιζόν 2016-17 στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ.
Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών του θεάτρου ντύνονται τους δεκαπέντε ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια σ’ ένα μαγικό σκηνικό. Οι μουσικές και τα πρωτότυπα τραγούδια συνδυάζονται με στοιχεία σωματικού θεάτρου. Το θέαμα συμπληρώνεται με εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

ΙΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γ ΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ
ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : TEXNIS GENESIS - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες