(VIDEO) Ο Χρίστος Δήμας Ειδικός Εισηγητής στη συζήτηση του Προϋπολογισμού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

(VIDEO) Ο Χρίστος Δήμας Ειδικός Εισηγητής στη συζήτηση του Προϋπολογισμού

Ειδικός Εισηγητής στη συζήτηση του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2017 είναι ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο οποίος κατά την τοποθέτηση του έκανε λόγο για μη ρεαλιστικούς στόχους που θέτει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, εστιάζοντας σε τρία σημεία:
α) στο Κυβερνητικό επιχείρημα ότι το 2017 θα αυξηθεί η ιδιωτική κατανάλωση κατά 1.8%, τη στιγμή που το 2016 μειώθηκε κατά 0.6%.
β) στις επενδύσεις, για τις οποίες εκτιμούν ότι θα αυξηθούν κατά 9.1% το 2017.
και γ) στην εκτίμηση της Κυβέρνησης ότι θα αυξηθούν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών από 0.8% το 2016 στο 5.3% το 2017.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «οι στόχοι που θέτει ο Υπουργός Οικονομικών είναι μη ρεαλιστικοί, διότι έχει μειωθεί το διαθέσιμο εισόδημα πολιτών και νοικοκυριών, κάτι που όσοι έχουν στοιχειώδη επαφή με την αγορά, το γνωρίζουν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες