ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΙΣ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ RISING STAR TOY ANT1 - ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΙΣ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ RISING STAR TOY ANT1 - ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ


Την ερχόμενη Κυριακή ένα δικό μας κορίτσι η Μαρίνα Ζώγαλη εμφανίζεται στη δημοφιλή εκπομπή  του ΑΝΤ1 RISING STAR.
Ολόκληρη  η Κορινθία γιατί όχι και η Πελοπόννησος  θα είναι κοντά της , θα στηρίξει αποφασιστικά την ποιοτική και μελωδική φωνή της σε όποιο τραγούδι αυτή επιλέξει  και θα σηκώσουμε ψηλά τον ..τοίχο !
Τι δήλωσε η ίδια η Μαρίνα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο fb....

"Στις 15 Γεναρη ώρα 9 εμφανίζομαι στον Αντ1 όπου διαγωνιζομαι στην εκπομπή Rising Star . Ελπίζω να σας έχω όλους κοντά μου εκείνη τη μέρα.
Σας υπόσχομαι να δώσω το 100% μου
Θα τα πούμε live φιλιαααα"
Ραντεβού την Κυριακή στις 9.00 μ.μ στον ΑΝΤ1

Γεια σας! Είμαι η Μαρίνα Ζώγαλη και κάνω cover από τραγούδια που αρέσουν σε μένα και 'σας! Ασχολούμαι με τη μουσική αρκετά χρόνια και η αδυναμία μου είναι το...
youtube.com

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου σoυ εύχεται καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες