- Έκλεισαν τους συμβολαιογράφους στο κυλικείο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

- Έκλεισαν τους συμβολαιογράφους στο κυλικείο!


Για ακόμα μια φορά, έγινε ο κακός χαμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εξαιτίας των 14 πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί.

Συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς και διαμαρτυρήθηκαν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 
Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις εντάσεις, επιχειρώντας να εισέλθουν στο δικαστήριο από την πίσω πόρτα για να πραγματοποιήσουν τους πλειστηριασμούς. Όμως, δεν γλίτωσαν από τις εντάσεις: οι διαμαρτυρόμενοι τούς αντιλήφθηκαν και τους ώθησαν με δύναμη προς το κυλικείο. Τότε, ισχυρή αστυνομική δύναμη αποφάσισε να τους κρατήσει κλεισμένους εκεί για ώρα, προκειμένου να τους προστατεύσει από τη λαϊκή οργή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες