ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Την Εξωτερική μας πολιτική, και την Εθνική Άμυνα υπαγορεύει η ηγεσία (ΕΛΙΤ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (KISINGER & CIA )...

Η ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να εκλέγεται από τη Κυβέρνηση με ΑΓΝΆ Εθνικά Πατριωτικά κριτίρια.

Στο ΚΥΣΕΑ επικρατεί το παραδοσιακό πνεύμα, «ότι διατάξει το Σιωνιστικό Εχθρικό ΝΑΤΟ».

Η εκπαίδευση στις ΗΠΑ Ελλήνων Αξιωματικών, και τα Αμερικανικά Νατοϊκά πτυχία, ΔΕΝ είναι προσόντα, αλλά είναι «κατάντια» για την Ελλάδα-Πατρίδα.

Διότι αλλοιώνουν το φρόνημα των Ελλήνων Αξιωματικών, και τους κάνουν Σιωνιστές!!!

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ «εζήλωσεν την δόξαν» των ΓΑΠ/Μπεγλίτη, που αποστράτευσαν εν «μιά νυκτί» την τότε ηγεσίαν του Στρατεύματος, διότι διετάχθησαν από το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, επειδή η τότε ηγεσία των Ε.Δ. εκρίθη εμφορούμενη από Εθνικά Πατριωτικά φρονήματα.

Πρόταση προς Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ

Σε ώρα Εθνικού κινδύνου διαλέγουμε Ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων, Εθνικούς Πατριώτες, και ΟΧΙ εκλεκτούς του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ.

Δεν αποστρατεύουμε 10 Στρατηγούς, για να εκλέξουμε τον εκλεκτό του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

ΟΧΙ εκλεκτούς του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος χρεοκόπησεν την Ελλάδα-Πατρίδα.

Δεν διδαχθήκαμε από τα παθήματα της Κύπρου το 1974 και των ΙΜΙΩΝ επί Ελληνο-Εβραίου Σημίτη;;;

Και οι δύο τότε Κυβερνήσεις είχαν στην ηγεσία του Στρατεύματος ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ Αξιωματικούς, και πάθαμε πανωλεθρία και ήττα από τους Τούρκους του ΝΑΤΟ.

Τις εντολές για λογαριασμό του εχθρικού ΝΑΤΟ και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τις δίνει η εδώ Αμερικανική Σιωνιστική Πρεσβεία!!!

Η Σερβία έκανε γενική επιστράτευση για να εισβάλλει στο Κόσοβο...............

Η Τουρκία και Αλβανία επιβουλεύονται Ελληνικά εδάφη, και εμείς διαλέγουμε τους Αρχηγούς των Ε.Δ. με Σιωνιστικές εχθρικές ΝΑΤΟΪΚΕΣ εντολές!!!

Στα Βαλκάνια-Τουρκία επικρατεί Εθνικισμός, και εμείς σαν Μακάκες, βράζουμε στον Σιωνισμό, και εκτελούμε διαταγές των εχθρών του ΝΑΤΟ!!!

Γιαυτό το ΝΑΤΟ εξέλεξε τη νέα ηγεσία των Ε.Δ., για Γεωστρατηγικούς σκοπούς, για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Οι εφιάλτες πολιτικοί μας δεν σκέφτονται ότι η Γεωπολιτική αλλάζει στον πλανήτη, (TRUMP-PUTIN), συνεχίζουν να παραμένουν δούλοι του παλαιού Σιωνιστικού κατεστημένου.

Λέμε ΟΧΙ σε Αρχηγούς που εκτελούν εντολές του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

Λέμε ΝΑΙ σε Αρχηγούς Εθνικούς Πατριώτες, που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα-Πατρίδα, και ΟΧΙ για τα Στρατηγικά συμφέροντα του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

Οι Σιωνιστές με ύπουλο τρόπο χειραγωγούν την κοινή γνώμη, και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, για να αποδεχτούν τον διαμελισμό της Ελλάδος-Πατρίδος!!!

Πολύ φοβάμαι πως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, υπακούει στις διαταγές της ηγεσίας (ΕΛΙΤ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του εχθρικού ΝΑΤΟ, όπως και οι εφιάλτες πολιτικοί μας, οπότε,

ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

Έλληνας Πατριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες