Εδώ κολλάει η φράση "τρελός παπάς σε βάφτισε..." (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Εδώ κολλάει η φράση "τρελός παπάς σε βάφτισε..." (video)



Μία ελληνική παροιμία λέει....

«τρελός παπάς σε βάφτισε…» και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ρώσου ιερέα στη Γεωργία που έχει βρει μια ξεχωριστή μέθοδο για να βαφτίζει παιδιά η οποία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ο 84χρονος παππάς με τις …ευλογίες των γονιών στριφογυρίζει το βρέφος και το βουτάει στην κολυμπήθρα μια με το κεφάλι και μια με τα πόδια κάνοντας το να μοιάζει με κούκλα. Το μωρό πριν καταλάβει τι συμβαίνει έχει ήδη βαπτιστεί και το κλάμα ξεκινάει αφού έχει τελειώσει το μυστήριο.

Σύμφωνα με το Euronews το ορθόδοξός ιερέας έχει βαφτίσει με αυτό τον βίαιο τρόπο 780 παιδιά στην Τιφλίδα.


instasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες