ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 06 ΚΑΙ RAPGROUP - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 06 ΚΑΙ RAPGROUP


Η RapMediaστο πλαίσιο της αναβάθμισης του ερασιτεχνικού  ποδοσφαίρου, θα μεταδώσει ραδιοφωνικάκαι τηλεοπτικά τον τελικό κυπέλλου ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ μεταξύ των ομάδων ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 και ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ,....

που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3/17 και ώρα 15.00. Oαγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Ecoradio 87,9fm καθώςκαιαπό τοWebΤv της RapMedia,μέσω της ιστοσελίδας της http://rapmedia.gr/tv/
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06- RAPGROUP ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ.
Ο όμιλος επιχειρήσεων Rapgroup, είναι ένας εξαιρετικά ανταπτυσσόμενος επειχηρηματικός φορέας που επενδύει στην οικολογία,στο περιβάλλον,στην διαχείριση αποριμμάτων όπως και τον πολιτισμό.

Η δράση της οικογένειας Ραψωματιώτη έχει προ πολλού αποκτήσει περιφερειακή δυναμική και λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει συγκαταλέγεται στους σημαντικούς παράγοντες της περιφερειακής αγοράς.

Η Rapgroup, μέσα απο τις θυγατρικές της εταιρείες συνεχίζει να επενδύει στην τοπική κοινωνία.
Η Κόρινθος 2006, νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη για την πολύ μεγάλη στήριξη που έχει παράσχει στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας

Ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης είναι ο επίσημος καλεσμένος της Κορίνθου 2006 στον αυριανό τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στο γήπεδο του Ζευγολατιού.

Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και την Rapgroup, για την ανάπτυξη των Ακαδημιών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί κορυφαία επιλογή και των δύο πλευρών.
Η ευαισθησία του κ.Ραψωματιώτη βοηθήσει το μέλλον του αθλητισμού που είναι τα παιδιά αποτελεί εγγύηση για την περαιτερω ανάπτυξη των Ακαδημιών μας.

Οσο υπάρχουν τέτοιες Κορινθιακές εταιρείες μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.
Η Κόρινθος 2006, σύντομα θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με φορείς της πόλης της Κορίνθου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες