ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φώτο)


Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Δήμο Λουτρακίου...

Από νωρίς, το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες Λουτρακιώτες βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή παρέλαση που είχε σύμμαχο τον καλό καιρό.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν για μία ακόμη φορά οι μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και φορέων του Δήμου όπως ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών "Ο ΙΒΥΚΟΣ" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου "ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ" που τίμησαν την εθνική εορτή και καταχειροκροτήθηκαν τόσο από τους γονείς και συγγενείς τους όσο και όλους τους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες....






































 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες