Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου: Επεισοδιακή συνεδρίαση για τους συμβασιούχους (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου: Επεισοδιακή συνεδρίαση για τους συμβασιούχους (βίντεο)


Επεισοδιακή, με πολλές διακοπές, λογομαχίες και βαριές κουβέντες, αλλά και σπρωξίματα είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου την Πέμπτη 23/3 το απόγευμα...

Τα αίματα άναψαν στο πρώτο θέμα και στην Συζήτηση μετά από έγγραφο αίτημα των μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: Επαναπρόσληψη απολυθέντων εργαζομένων στην καθαριότητα κατά το 2016, όταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Σπύρος Κωνσταντάς Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης διέκοπτε τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τον Δήμαρχο στην τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασικίδη να διακόψει 2 φορές την συνεδρίαση ενώ την δεύτερη φορά, σύμφωνα με το korinthosnews.gr, οι σύμβουλοι έβγαλαν τον κ. Κωνσταντά… “σηκωτό” έξω απο την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο από το korinthosnews.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες