Αίθριος και σήμερα ο καιρός! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

Αίθριος και σήμερα ο καιρός!


Ηλιοφάνεια και ζεστό σχετικά καιρό αναμένουμε την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι οι οποίες στα βόρεια θα είναι πυκνότερες με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες...

Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 20 και τοπικά 21 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά - βορειοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές μπόρες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες