Κόρινθος: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τις “έμφυλες ταυτότητες” (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Κόρινθος: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τις “έμφυλες ταυτότητες” (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε τελικά με λίγα παρατράγουδα η περιβόητη εκδήλωση για τις "έμφυλες ταυτότητες" ή έκφυλες όπως τις ονομάσανε κάποιοι στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου - Δείτε τις δηλώσεις Πνευματικού - Δημητριάδη - Γκουριώτη - Μετζάκης για τις "έμφυλες ταυτότητες"...

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού. Τα δυσάρεστα όμως γίνανε έξω από την αίθουσα όταν περίπου 100 άτομα αντίθετα προς την εκδήλωση θέλησαν να μπουν μέσα και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Δυστυχώς η αστυνομία τους εμπόδισε και δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις μεταξύ αστυνομικών και Κορίνθιων πολιτών.

Το περίεργο είναι ότι στις δηλώσεις τους όλοι οι επίσημοι μέσα στην αίθουσα δήλωναν ότι δημοκρατικά πρέπει να μπουν μέσα και οι απέξω… πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Το πιο περίεργο όμως είναι ότι όλοι αυτοί που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία και μιλάμε για τους κυβερνητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα για τους τρεις βουλευτές Κορινθίας – την Κα Θελερίτη, τον κ.Ψυχογιό και τον κ. Τσόγκα απουσίαζαν από την εκδήλωση. Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Δήμαρχου Αλέκου Πνευματικού της Δημοτικής συμβούλου Μαρίας Δημητριάδη του Δημοτικού σύμβουλου Αλέξανδρου Γκουριώτη των θεολόγων Νεκτάριου Μετζάκη και Τόγια Κωσταντίνα. Ακόμη μίλησαν καθηγητές και απλοί πολίτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες