Φ. Λεπίδας για Σώρρα: "Είχε επαφές και συναλλαγές με βουλευτές" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Φ. Λεπίδας για Σώρρα: "Είχε επαφές και συναλλαγές με βουλευτές"


Εμπλοκές με πολιτικά πρόσωπα είχε ο Αρτέμης Σώρρας, όπως αποκαλύπτουν στον «Κόσμο», άνθρωποι που τον είχαν ζήσει από κοντά. Ο πρώην δικηγόρος του Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνέταιρός του, Γρηγόρης Δώσης, υποστηρίζουν ότι ο φυγόποινος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε επαφές και συναλλαγές με βουλευτές.....

Μάλιστα ο κ. Λεπίδας, παρουσιάζει εμπλοκή του κ. Σώρρα με βουλευτή που έλαβε κυβερνητικό θώκο, σε σχέση με υπόθεση προμηθειών του δημοσίου.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Δώσης αναφέρει ότι ο Αρτέμης Σώρρας, φιλοξενούσε και συνέτρωγε με πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα με βουλευτές: «Επιδίωκε πάντα να έχει δίπλα του πρόσωπα με κύρος και κοινωνικό εκτόπισμα, ώστε να μπορεί να πείθει τα θύματά του. Κάποιες φορές ήμουν παρών σε συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα, τα οποία πρόσωπα, κρέμονταν από τα χείλη του!

Είχαν πολύ φιλικές συζητήσεις και σε πολύ καλό κλίμα. Η πολιτική τοποθέτηση δεν τον ενδιέφερε τον Σώρρα, όπως δεν τον ενδιέφεραν και οι αθλητικές ομάδες»

Από την πλευρά του, ο Φώτης Λεπίδας, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, ραντεβού του Αρτέμη Σώρρα με βουλευτή, ο οποίος στη συνέχεια έλαβε κυβερνητικό θώκο:

«Υπάρχουν στα χέρια μου από έρευνα από έχω κάνει πάρα πολλά έγγραφα, που δείχνουν εμπλοκή του κ. Σώρρα με δημόσιες προμήθειες.

Ότι δηλαδή, μπαίνει σε ένα παιχνίδι με δεδομένες εταιρείες που υπάρχουν, με προμήθειες από δημόσιο χώρο, εμφανίζοντας κάποια συμβόλαια ότι δήθεν αυτός είναι εξουσιοδοτημένος να πάρει προμήθειες για λογαριασμό κάποιων εταιρειών. Τα συμβόλαια αυτά τα έφερε σε μένα.

Μου έλεγε, ότι έχω συμβόλαιο να πάρω 6 εκατομμύρια ευρώ, από την Κορεάτικη εταιρεία που προμήθευσε τους συρμούς στο Αττικό Μετρό Α.Ε»

Και ο κ. Λεπίδας, μιλώντας στον «Κ», εξιστορεί ένα ραντεβού του Αρτέμη Σώρρα:

«Στο ξενοδοχείο «Intercontinental» της Αθήνας είμαι μπροστά στο ραντεβού που έκανε ο Σώρρας με συγκεκριμένο βουλευτή, χωρίς όμως να παραμείνω στη συζήτηση που είχαν. Αυτός ο βουλευτής βρέθηκε σε κυβερνητική θέση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στη συνέχεια και ταυτόχρονα έχω στα χέρια μου επερώτηση του στη Βουλή των Ελλήνων, για να πληροφορηθεί για κάποιες συμβάσεις που είχαν σχέση με την «ΑττικόνΜετρόν».

Δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή πλαστά τα έγγραφα που μου παρουσίασε ο Σώρρας για τις συγκεκριμένες προμήθειες, υπάρχει όμως πράγματι επερώτηση του συγκεκριμένου βουλευτή για το συγκεκριμένο θέμα, σε μεταγενέστερο από το ραντεβού τους χρόνο».

patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες