Οταν οι Κορίνθιοι έδιναν τον «όρκο του πολεμιστή» στον Σώρρα..! (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

Οταν οι Κορίνθιοι έδιναν τον «όρκο του πολεμιστή» στον Σώρρα..! (video)


Εκατοντάδες είναι οι Κορίνθιοι που ορκίστηκαν δημόσια αιώνια πίστη στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον συμπαντικό αρχιστράτηγο.....

Άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και επαγγελμάτων που πίστεψαν ότι θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρέη και θα δώσει και απο 20.000 (!!!!) ευρώ στον κάθε Ελληνα.
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας στην Κόρινθο,το Λουτράκι, το Κιάτο και το Δερβένι έδωσαν δημόσιο όρκο τον οποίο αν καταπατούσαν...θα διαλυόταν όλη η μοριακή δομή του σώματος τους...!!!
Στην συγκέντρωση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου το 2016 σε καφετέρια της Κορίνθου, απο όπου και το βίντεο, ορκίστηκαν μπροστά στις κάμερες και μπροστά στον κράτιστο νού...!
H "Συνέλευσις Ελλήνων", στην Κορινθία είχε δυναμική παρουσία και στις συγκεντρώσεις είχαν κατά καιρούς συμμετέχει και πρόσωπα ευρέως γνωστά που και αυτά πίστεψαν ότι θα τους χαριστούν κάθε οφειλή προς τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λπ.), εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και του δημόσιου χρέους που κατά κεφαλήν μάς αναλογεί.
Πίστεψαν ότι ο Σώρρας πούλησε τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων στον Ομπάμα και την NASA..!!!
Τώρα βέβαια που ο αρχηγός θα είναι φυλακή για απάτες προφανώς και θα αλλάξουν τα πράγματα, γιατί μαζί με τον αρχηγό στην φυλακή θα πάνε και τα δις που αυτός έλεγε ότι είχε...!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες