Α.Λ.Α Κορινθίας: 1ος αγώνας TRC & DGC με 42 συμμετοχές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Α.Λ.Α Κορινθίας: 1ος αγώνας TRC & DGC με 42 συμμετοχές


Ιδανικό ξεκίνημα για τον νέο θεσμό στης Χωμάτινης Ατομικής χρονομέτρησης (TRC) αποτελούν οι 42 συμμετοχές που θα δούμε στην πρεμιέρα στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας. Ο 1ος αγώνας του νέο επάθλου γίνεται παράλληλα και με το Dirt Games Challenge...

To πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον έλεγχο Εξακρίβωσης που θα γίνει το Σάββατο 8/4/2014 15.00 έως 17.30 στο χώρο του Διαδρόμιου , ενώ παράλληλα θα εκδοθούν και Δελτία ΤΤ για τα οχήματα που δεν διαθέτουν.

Η εκκίνηση την Κυριακή το πρωί στις 10.00, όπου οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν 4 σκέλη των 2,15χλμ στην νέα διαμόρφωση της πίστας. Από τα 4 περάσματα θα μετρήσουν τα 3 καλύτερα του κάθε συμμετέχοντα.

Στην ανατομία των συμμετοχών τα αυτοκίνητα είναι 24 από τα οποία 4 στην κατηγορία 2000+ , 8 στην κατηγορία 2000, 7 στα 1600 και στην μικρή κατηγορία 5 συμμετοχές . Στην κατηγορία Crosskart έχουμε 18 συμμετοχές με περισσότερες στην κλάση έως 650 9 συμμετοχές , στην 750 έχουμε 5 συμμετοχές , στην open 3 και τέλος στα SSV μία συμμετοχή.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη και παράλληλα η Α.Λ.Α.Κορινθίας θα διοργάνωση μια λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου με δώρο ένα ποδήλατο ΙDEAL .Για όσους δεν θα βρεθούν στην πίστα ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του SUPER.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα για μια ακόμα φορά η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, την προσπάθεια επίσης στηρίζουν τα Λιπαντικά COMMA

Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr

Μείνετε συντονισμένοι ….

Δείτε εδώ:  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες