ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ!(φωτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ!(φωτο)


Γράφει ο Λάκης Γιαννιδάκης
Φοβερό παιχνίδι σήμερα στο Λουτράκι στα πλαίσια των πλει οφ για την θέση του πρωταθλητή της Β Εθνικής που οδηγεί στην Α2 Βόλει Γυναικών Ελλάδος....

Νικήτρια η ομάδα του Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-2 σετ.....
Αγνώριστα τα κορίτσια του Ποσειδώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχασαν δίκαια από την ανώτερη ομάδα του Άργους .
Τα κορίτσια του Άρη Ανδρεόπουλου που ήταν έξαλλος με το σημερινό αποτέλεσμα , ήθελαν μία νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Α2 αφού έχουν ήδη δύο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Όμως τα κορίτσια της Έφης Ψυχογιού έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο αυτό το παιχνίδι.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μετά την ανάκαμψη του Ποσειδώνα στο 4 σετ , οι Λουτρακιώτισες προηγούντο στο τάι μπρέικ με 10-5 και όλα έδειχναν ότι θα κέρδιζαν το παιχνίδι . Τα κορίτσια όμως του Άργους είχαν διαφορετική άποψη και με ένα σερί 10-2 πήραν το σετ και ήδη μείωσαν το 2-0 του Ποσειδώνα σε 2-1.
Επόμενο παιχνίδι τώρα την ερχόμενη  Κυριακή στο Άργος. Αν η ομάδα του Άργους κερδίσει και αυτό το παιχνίδι θα υπάρξει και πέμπτος αγώνας στο Λουτράκι.
Κλειδί για την ανάκαμψη του Ποσειδώνα στο σημερινό παιχνίδι η Μάρα Βλαχοπούλου που μπήκε στην βασική εξάδα από την αρχή του 4ου σετ.
Όμως την μεγάλη εμφάνιση έκανε η αρχηγός Γιώτα Δέδε που έπαιξε με πάθος και σε ορισμένες φάσεις ηρωικά θα λέγαμε.
Με λίγες θετικές εξάρσεις τα βασικά ατού της ομάδας
Εξαιρετική η διαιτησία του Δημήτρη Κτενά και του Βαγγέλη Κούγια όπως και της κας Ε.Κτενά
Τα σετ 25-19 , 16-25 , 18-25 , 25,13 και 12-15
Το φύλλο αγώνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες