Αποτοξίνωση μίας ημέρας σε 3 βήματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

Αποτοξίνωση μίας ημέρας σε 3 βήματα


Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των φρούτων και των λαχανικών για να καταφέρετε έναν ισχυρό καθαρισμό μέσα σε 1 μόνο ημέρα...
Εννοείται φυσικά, ότι η σωστή διατροφή είναι μια στάση ζωής και σίγουρα καμία μονοήμερη αποτοξίνωση δεν μπορεί να σας δώσει «άφεση αμαρτιών». Εντούτοις, είτε τρέφεστε υγιεινά, είτε όχι, αυτή η αποτοξίνωση θα σας προσφέρει πολλά.
Βήμα 1ο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ρόφημα λαχανικών.
Αυτό το πράσινο ρόφημα είναι ένας τέλειος τρόπος να ξεκινήσετε την αποτοξίνωση. Θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις τοξίνες και θα αυξήσει τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων. Τα ένζυμα που περιέχονται σε αυτά τα φρούτα και τα λαχανικά παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία.
Συστατικά:
• 1 ματσάκι σπανάκι
• 1 ματσάκι μαρούλι
• 1 μήλο
• 1 μπανάνα
• 1 αχλάδι
• 2 ποτήρια κρύο νερό
• 2 ποτήρια χυμό λεμονιού
• 2 κομμάτια σέλινο
• παγάκια, κόλιανδρο, μαϊντανό
Παρασκευή:
Πριν ξεκινήσετε, πλύνετε καλά όλα τα υλικά. Ψιλοκόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένα ωραίο και ομοιογενές μείγμα. Αφού ξεφλουδίσετε τα φρούτα προσθέστε τα μαζί με το νερό, τον χυμό λεμονιού και τα παγάκια και ανακατέψτε ξανά. Η ποσότητα αυτή είναι αρκετή για 4 ποτήρια. Τα φρούτα και τα λαχανικά χωνεύονται εύκολα όταν καταναλώνονται σε υγρή μορφή κι αυτό συμβάλλει στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση του σώματος.
Βήμα 2ο: Φτιάξτε ζεστό νερό με λεμόνι
Τα λεμόνια είναι από τα πιο υγιεινά και ωφέλιμα φρούτα. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C και ένζυμα, βοηθούν την αναγέννηση των ιστών και τονώνουν τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων. Είναι ευεργετικά για το ήπαρ, συμβάλλοντας έτσι στη σωστή αποτοξίνωση. Αυτό αποτελεί έναν λόγο παραπάνω για να φτιάξετε αυτή τη ζεστή λεμονάδα.
Συστατικά:
• 1 ποτήρι νερό
• 1/2 λεμόνι
Παρασκευή:
Ζεστάνετε το νερό, αλλά όχι σε υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Πίνετε αυτό το ρόφημα μία φορά την ημέρα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως τονωτικό για να φρεσκάρετε το πρόσωπο και το σώμα σας.
Βήμα 3ο: στο τέλος της ημέρας πιείτε ένα φλιτζάνι εξωτικό τσάι
Τα λεμόνια έχουν σημαντικό ρόλο και στο τρίτο βήμα. Για να φτιάξετε εξωτικό τσάι, συνδυάστε λεμόνι, τζίντζερ και καυτερή πιπεριά. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών αποτελεί ένα ισχυρό όπλο εναντίον πολλών βακτηρίων και θα εξαλείψει επίσης τις τοξίνες από το σώμα σας. Το λεμόνι και το τζίντζερ αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζουν τους τεταμένους μυς. Η καυτερή πιπεριά αραιώνει τις βλαβερές εκκρίσεις.
Συστατικά:
• 1 λεμόνι
• 1 καυτερή πιπεριά
• 1/2 ρίζα τζίντζερ (μήκους 2 cm)
Παρασκευή:
Ψιλοκόψτε το τζίντζερ και προσθέστε το στο νερό. Ζεστάνετε το νερό μέχρι να αρχίσει να βράζει. Βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει ποτέ να προσθέτετε χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, επειδή η θερμότητα καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά του. Τέλος, βάλτε κι ένα τέταρτο αλεσμένη καυτερή πιπεριά κι απολαύστε το!
Προσοχή: Εάν υποφέρετε από οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, συμβουλευθείτε τον διατροφολόγο ή τον γιατρό σας.
http://enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες