Αυτός είναι ο 61χρονος που στραγγάλισε την κόρη του – ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Αυτός είναι ο 61χρονος που στραγγάλισε την κόρη του – ΦΩΤΟ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 61χρονος πατέρας ο οποίος στραγγάλισε την εξάχρονη κόρη του....
Ο πρώην αστυνομικός, με σκυμμένο το κεφάλι, πέρασε το κατώφλι των Αρχών. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, για αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναφέρει ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο την κόρη του στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσει.
Τέλος, σημειώνεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες