Επίθεση τραμπούκων στην Ραχήλ Μακρή με κλωτσιές και ύβρεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Επίθεση τραμπούκων στην Ραχήλ Μακρή με κλωτσιές και ύβρεις


Επίθεση δέχτηκε εχθές το βράδυ η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή.

Δείτε τι καταγγέλλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook....

''Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε εμένα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης(Δείτε εδώ) στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα(Δείτε εδώ) την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής. 

Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους όταν ζητήθηκε η βοήθεια τους. 
Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες