ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΗ (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΗ (Εικόνες)


Με κάθε λαμπρότητα και παρουσία τού Προέδρου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός τής Πολιούχου του Αιγίου, Παναγίας Τρυπητής...

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, στο Αίγιο τελέσθηκε χθες το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Θεία Λειτουργία της Πολιούχου της Πόλεως Ζωοδόχου Πηγής «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ»..

Το Ιστορικό Προσκύνημα «Ζωοδόχος Πηγή» γνωστό σαν «Παναγία η Τρυπητή» του Αιγίου είναι από τα ωραιότερα και πρωτότυπα θρησκευτικά μνημεία της Ελλάδος. Βρίσκεται στην παραλία Αιγίου, κτισμένο σε απόκρυμνο βράχο ύψους 30 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα σε Σπήλαιο (τρύπα).

Τιμές απέδωσαν Τμήμα Στρατού και των τριών όπλων, καθώς και της ΕΛ. ΑΣ. Την πομπή πλαισίωσαν πλήθος Φιλαρμονικών, σχολικά και προσκοπικά τμήματα.

Μετά το πέρας της τελετής στην πλατεία Αγίας Λαύρας, η Ιερά Θαυματουργή Εικόνα θα επέστρεψε με στρατιωτικό όχημα και με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, πίσω στο Ιερό Προσκύνημα. 


Εικόνες- vasval.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες