Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και το μήνυμα του στη Δύση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 17, 2017

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και το μήνυμα του στη Δύση


Το μήνυμα ότι το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος θα πρέπει να γίνει σεβαστό, έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, διά του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ....

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ «το δημοψήφισμα ήταν εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας και η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ του εκχώρησης επαυξημένων εκτελεστικών εξουσιών στον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Η στάση της Μόσχας έχει ιδιαίτερη σημασία, μερικές ώρες μετά την οριακή ανάδειξη του «Ναι» με 51,41% την ώρα που η αντιπολίτευση καταγγέλλει νοθεία και παρατυπίες.

Ο Πεσκόφ ρωτήθηκε και για τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για τη Βόρεια Κορέα με τον ίδιο τον αντιπρόεδρο Πενς να υπογραμμίζει πως η εποχή της «στρατηγικής υπομονής έχει παρέλθει». Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ζήτησε από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν «αυτοσυγκράτηση», αποφεύγοντας οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια.

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες