Σάλος στο Ναύπλιο: Βρέθηκε κρυφή κάμερα με μορφή κρεμάστρας σε τουαλέτα ταβέρνας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Σάλος στο Ναύπλιο: Βρέθηκε κρυφή κάμερα με μορφή κρεμάστρας σε τουαλέτα ταβέρνας


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην πόλη του Ναυπλίου η είδηση ότι εντοπίστηκε κρυφή κάμερα σε μορφή κρεμάστρας μέσα στις τουαλέτες ταβέρνας...

Την καταγγελία έκανε μέσω Facebook μία γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι εντόπισε στην τουαλέτα μιας ταβέρνας μια κρυφή κάμερα, συνοδεύοντας μάλιστα το post της με τις σχετικές φωτογραφίες.

2
Σύμφωνα με τον ιστότοπο argolika.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο σχετικά με μια κρυφή κάμερα που είχε μορφή κρεμάστρας και ήταν τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας.

KAM1

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δε κρεμάστρα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικροί, αφού κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.

CAM2

Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης της είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες