Θρήνος στην κηδεία του Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Θρήνος στην κηδεία του Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου


Πλήθος κόσμου, φίλων, συγγενών και συναδέλφων συγκεντρώθηκαν στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας για να συνοδεύσουν τον Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου στην τελευταία του «κατοικία»...

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, με άγημα του Στρατού να συνοδεύει το σκεπασμένο με την ελληνική σημαία φέρετρό του, από το σπίτι του στην Εκκλησία και από εκεί στο Κοιμητήριο, όπου ετάφη.



Βουβός ήταν ο πόνος της συζύγου και των τριών παιδιών του, ενώ η αδελφή του συγκλόνισε συνοδεύοντάς τον κρατώντας το σπαθί του.

Ο 50χρονος αξιωματικός έχασε τη ζωή του, μαζί με τέσσερις συναδέλφους του, την Τετάρτη, όταν το ελικόπτερο Χίουι του Στρατού συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.



«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του Δημοσθένη Γούλα: Το παλικάρι μου έπεσε εν καιρώ ειρήνης
Ο Θωμάς Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας (με καταγωγή από το Αρτεσιανό) και ήταν πατέρας τριών παιδιών (δύο σπουδάζουν και ένα στο Λύκειο).




Ο άτυχος αξιωματικός ζούσε μόνιμα στην Καρδίτσα και πήγαινε καθημερινά στη Λάρισα, όπου ήταν η δουλειά του.

Η εξόδιος ακολουθία του γίνεται παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας, με τον Πάνο Καμμένο, τον υφυπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Παρών ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.



Της πομπής ηγείτο το στεφάνι του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

ΠΗΓΗ: Αnt1news.gr - ΦΩΤΟ: alithianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες